Osaksi freelancer-verkostoa?

Tiedätkö sen tunteen, kun pitkän ja reippaan ulkoilun jälkeen saavut sisälle posket punoittaen ja raajat kohmeessa? Ulkona hämärtää ja lämpötila on pitkälti nollan miinuspuolella, mutta sisällä sinä saat käteesi kupin lämmintä juomaa ja saat jakaa sen hetken ystäväsi kanssa viltin alla lämmitellen?

Haluamme tarjota sinulle samanlaisen työilmapiirin tai yritysyhteistyön fiiliksen!

Meille luovina agentteina on tärkeää tarjota kumppanillemme laaja-alaista markkinoinnin ammattitaitoa. Taataksemme monipuolisen markkinointiosaamisen, työllistämme monen eri alan tekijöitä. Voit tulla osaksi Luovien Agenttien Toimistoa yritysyhteistyön tai oman osaamisesi kautta.

Yritysyhteistyö

Etsitkö yrityksellesi luotettavaa yhteistyökumppania markkinointiin? Olet oikeassa paikassa, sillä Luovien Agenttien Toimisto Oy on ammattitaitoinen, tehokas ja joustava kumppani kaikilla markkinoinnin osa-alueilla.

Toimimme yhteistyössä niin suurten yritysten kuin vasta aloittelevien pienyrittäjien kanssa. Toteutamme laajasti erilaisia markkinointiprojekteja asiakkaiden tarpeisiin räätälöityinä.

Olemme ketterä kumppani etenkin silloin, kun palkkalistallasi ei ole omaa graafikkoa. Jos sinulla on jokin muu timanttinen idea mielessä, et häviä mitään kysymällä!

Ota yhteyttä

Freelanceriksi

Oletko sinä reippaalla fiiliksellä ja rennolla asenteella varustettu luovan alan osaaja? Tai ymmärrätkö kaiken numeroista ja analytiikasta? Haluatko toimia itsenäisesti freelancerina ja tehdä töitä mukavasti kotona?

Luovien Agenttien Toimisto Oy tarjoaa kokonaisvaltaista markkinointiosaamista erilaisille yrityksille. Tiimimme koostuu värikkäästä media-alan osaajien joukosta, johon toivotamme tervetulleeksi myös uusia taitajia.

Voit työskennellä Luovien Agenttien freelancerina mistä päin Suomea tahansa, kunhan olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja alasta kiinnostunut henkilö. Meille tärkeää on, että hoidat työsi tehokkaasti ja tarkasti ja olet helposti tavoitettavissa.

Tehtäviä löytyy kirjoittajille, video- ja valokuvaajille, näyttelijöille, ääninäyttelijöille, SEO-osaajille, nettisivuvelhoille, graafikoille ja moneen muuhun hommaan. Laatumarkkinoinnissa vain taivas on rajana!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen hakemukset@pieni-idea.fi tai täytä viereinen lomake.

Vinkkaa kaverille

Otamme mukaan uusia tekijöitä aina työtarjonnan mukaan

Täytä lomake


Tarinamme alkoi graafikosta, joka olisi voinut tehdä graafista suunnittelua. Taitavia tekijöitä on nyt kiertynyt ympärille sen verran, että kolmen vuoden jälkeen on tekijä muuttunut verkostoksi, pienet työt projekteiksi ja asiakkaat vakituisiksi.

Luovien Agenttien Toimisto Oy on tullut tutuksi Mainostoimisto Pieni Ideana. Vuoden 2021 alusta nimi muutettiin sopivammaksi, Luovien Agenttien Toimisto Oy:ksi, ja verkosto on kasvanut yli 60 freelanceriin yhteistökuvioiden kautta. Kiva kun löysit meille!

Viimeisimmät projektit

11
11
11